Massages bij acupunctuur en massage praktijk Hoeks

Acupunctuur en massage praktijk Hoeks werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Voor beide groepen zijn er verschillende mogelijkheden.

Bedrijven

Gezonde werknemers die goed in hun vel zitten, zijn minder vaak ziek. Voor bedrijven is het dus belangrijk om stress en lichamelijke klachten bij werknemers zoveel mogelijk te voorkomen. Stoelmassage helpt hierbij. De bloedsomloop en – circulatie wordt verbeterd. Eventuele blokkades worden opgeheven en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Na de stoelmassage is de werknemer weer ontspannen. Zijn concentratie is verbeterd en de stress is uit het lichaam.

Particulieren

Of u nu uw enkel hebt verstuikt bij het uitlaten van de hond, een verrekte knieband hebt opgelopen met voetbal of gewoon toe bent aan wat ontspanning: massage werkt altijd goed. Sportmassage, ontspanningsmassage of hapto-relaxatie er is altijd een massage die op uw behoefte / klacht van toepassing is.

Erotische massages

Acupunctuur en massage praktijk Hoeks verzorgt geen erotische massages.

Afspraak maken

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op via of via telefoon: 06 - 15243727, na 18:00 uur: 0487 532 110.

Neem contact op