Referenties"Na ruim 40 weken zwangerschap, was de charme van zwanger zijn over voor mij.
Omdat er nog geen tekenen waren van de start van de bevalling heb ik contact gezocht met Pierre. Hij heeft er met 1 (!) acupunctuur behandeling voor gezorgd dat mijn kindje ging indalen, de dag erna begon de bevalling. Deze is zeer voorspoedig verlopen!"

Ilse


"Piërre Hoeks is een vakman met veel passie en precisie voor wat hij doet. Piërre heeft veel kennis van acupunctuur en de Chinees geneeswijze waarbij hij in staat is tot het holistisch kijken en beredeneren van zijn klant en de klachten. Ik ben bij Piërre terecht gekomen i.v.m. onder andere een kwetsbaarheid aan mijn darmen. Elk bezoek aan Pierre levert goede effecten op. Bijvoorbeeld het verdwijnen van een opgeblazen buik, een beter energie level, aankomen in gewicht maar ook een betere concentratie en een leeg en ontspannen hoofd. "

Groet, Dirk


"Na aanleiding van wat lichamelijke klachten ben ik bij dhr. Hoeks uitgekomen. Na een goed gesprek kon hij mij via massage van mijn klachten afhelpen. Aangezien ik zelf ook een eigen onderneming heb en door het vele werken en ook wel de stress, ben ik daar blijven komen om mij te laten masseren met een geweldig resultaat. Na zijn afgeronde studie acupunctuur ben ik dat ook gaan combineren met het masseren om van mijn klachten af te komen.
Nu kwam ik gisteren bij hem en ik vertelde hem dat ik een zeer zwaar hoofd had en een lichaam wat niet weet wat het allemaal wil en daarbij dat het energie level wel heel laag was.
Hij zei geen punt ook dit kunnen we wel weer verhelpen. Na geprikt te zijn voel je jezelf al wel wat anders, maar na een nacht geslapen te hebben voelde ik me weer als herboren.
Echt geweldig. Ik kan het iedereen aanranden om het eens te proberen. De massage of de acupunctuur. Nogmaals dank."

Groet, Gerbrand Pekel


"Ik laat me elke maand door Piërre masseren. Ik voel me altijd weer ontspannen nadat ik gemasseerd ben. Ook heeft hij me tips gegeven voor mijn werkplek. Hierdoor werd de spanning op mijn onderrug een stuk minder!"

Bjorn uit Wijchen


"Ik had forse pijn in mijn onderrug, wat me stoorde in mijn dagelijks leven. Ik sliep er ook slecht van. PiĆ«rre heeft me vragen gesteld over de aard en plaats van de pijn. Op basis van mijn informatie heeft hij mijn hele rug gemasseerd. Na de massage gaf hij me tips en uitleg over mijn houding en over oefeningen die ik kon doen. De pijn in mijn rug is helemaal verdwenen. Piërre, hartelijk dank daarvoor!"

Corine uit Mariahout


"Stoelmassage heeft bij ons bedrijf geleid tot vermindering van het ziekteverzuim!"

Paul uit Wijchen


"Afgelopen maandag heeft u mij geholpen omdat ik last van mij rug had (maandag 18-07 18:00 uur). Ondanks dat ben ik gestart aan de 4 daagse en gisteren heb ik de 4 daagse van Nijmegen uitgelopen. Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de hulp van afgelopen maandag! Zonder u was het niet gelukt."

Caroline Dekkers


"Piërre heeft bij ons werkplek onderzoek gedaan. Hij heeft samen met mij de werkplek ingericht en mij tips gegeven waar ik op moet letten. Daarbij heeft hij mij oefeningen geven, die ik kan uitvoeren op mijn bureau stoel en achter mijn bureau. Ik werk nu een stuk prettiger en heb minder spierpijn klachten. Piërre Bedankt"

Wilma uit Nijmegen


Neem contact op