Stoelmassage

Stoelmassagesm verzorgd door Pierre Hoeks

Gezonde werknemers werken harder, zijn productiever en hebben minder last van stress. Wist u dat stress zelfs ongeveer de helft van de huidige arbeidsongeschiktheid in Nederland veroorzaakt? Werknemers zitten vaak achter hun computer en hebben last van een hoge werkdruk. Hierdoor krijgen veel mensen last van verkrampte spieren, hoofdpijn, RSI, pijn in de spieren en gewrichten en rugklachten. Wat veel werkgevers niet weten, is dat stressklachten vaak relatief eenvoudig te verhelpen zijn.

Een goede oplossing voor al deze klachten is stoelmassage. Dit wordt steeds populairder bij grote én kleine bedrijven die om het welzijn van hun werknemers geven. Stoelmassage is gebaseerd op de eeuwenoude Chinese en Japanse drukpuntmassage, beter bekend als acupressuur. De bloedsomloop wordt gestimuleerd door zo’n negentig drukpunten van het hoofd tot de heupen te behandelen. Ook de circulatie verbetert hierdoor. Blokkades worden opgeheven, zuurstof en voedingsstoffen verspreiden zich sneller en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Het contact met de persoon in de stoel vind ik erg belangrijk. Je moet oog hebben voor diegene, zodat je erachter kunt komen waar eventuele klachten vandaan komen. Na de stoelmassage is de cliënt weer helemaal ontspannen. Ook is zijn concentratie verbeterd en is hij minder moe. Op de lange termijn kan stoelmassage zelfs preventief werken tegen nekklachten.

Afspraak maken

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op via of via telefoon: 06 - 15243727, na 18:00 uur: 0487 532 110.