Magneetveld & infrarood

Magneetveld en infrarood behandeling

Magneetveldbehandelingen zijn dagelijks toepasbaar, zowel preventief als bij het herstel van acute en chronische aandoeningen. Externe magnetische velden beïnvloeden het lichaam positief en negatief. Ook het lichaam produceert zeer fijne magnetische velden, die onder andere opgewekt worden door chemische reacties en ionenstromingen in het zenuwstelsel.

Lichaamseigen magneetvelden beïnvloeden het lichaam positief, terwijl lichaamsvreemde magneetvelden een negatieve invloed hebben. Een magneetveldbehandeling bij Hoeks Massagepraktijk bevat alleen lichaamseigen magneetvelden. Daarom kan deze behandeling onbeperkt gedaan worden.

Wat doet het?

Magneetveldtherapie is gericht op herstel van de celenergie. Dat werkt als volgt. Cellen vormen weefsels, zoals spier-, bot-, zenuw-, klier- en hersenweefsels, en organen. Het lichaam is opgebouwd uit die weefsels en organen. Functioneren de cellen optimaal, dan functioneert het hele lichaam optimaal. Een magneetveldbehandeling verbetert en optimaliseert onder meer de celfunctie, de doorbloeding, het zuurstofgehalte, de hormoonhuishouding en de drainage.

Bijwerkingen

Een magneetveldbehandeling heeft geen bijwerkingen. Het komt wel eens voor dat er tijdelijke reacties optreden. Eén van de meest voorkomende reacties is bijvoorbeeld bij doorbloedingstoornissen dat er tintelingen op kunnen treden. Dat is een teken dat de doorbloeding op gang komt. Verder kent een magneetveldbehandeling nauwelijks contra-indicaties.

Afspraak maken

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op via of via telefoon: 06 - 15243727, na 18:00 uur: 0487 532 110.