Ergocoach

Ergocoach

De meeste mensen die veel computerwerk doen, krijgen klachten aan de nek, schouders of rug. Dit kan leiden tot hoofdpijn, RSI en op de langere termijn zelfs tot langdurig ziekteverzuim. Om dit te voorkomen, kunt u een Ergocoach inhuren. Deze richt samen met uw werknemers de werkplek op een goede manier in. Hij geeft advies, tips en oefeningen om bovenstaande klachten te voorkomen en verminderen. Hierdoor werken uw werknemers prettiger en wordt het ziekteverzuim in uw bedrijf verlaagd.

Vanuit preventieoogpunt is het aan te raden om een Ergocoach en een stoelmasseur in te huren. Stoelmassage helpt werknemers te ontspannen en vermindert stress. De stoelmasseur geeft advies over het ontstaan en voorkomen van klachten. Zo worden werknemers zich bewuster van hun zithouding en werkplek.

Neem contact op met Hoeks Acupunctuur en Massage praktijk voor meer informatie over de voordelen voor uw bedrijf. In dit gesprek krijgt u advies en kunnen we bekijken wat voor uw bedrijf een passend aanbod is. Als u interesse hebt, maken wij een passende offerte.

Afspraak maken

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op via of via telefoon: 06 - 15243727, na 18:00 uur: 0487 532 110.