Acupunctuur: de kosten

Na de diagnose stellen we een behandelplan op. De eerste acupunctuurbehandeling duurt anderhalf uur en kost €75,-. Tijdens de tweede behandeling, de vervolgbehandeling, bespreken we welk effect de eerste behandeling op uw klacht heeft gehad. Ook doen we opnieuw een tong- en polsdiagnose. Aan de hand daarvan stellen we het behandelplan bij waar nodig. De kosten voor deze vervolgbehandeling zijn € 55,-.

Vergoeding

Als acupuncturist ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA), die door de meeste ziektekostenverzekeraars erkend is. Acupunctuurbehandelingen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars, waaronder VGZ, Unive, IZA, IZZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis en FBTO. Dit valt onder de aanvullende verzekering en heeft geen eigen risico.
Acupunctuur wordt door de meeste zorgverzekeraard (gedeeltelijk) vergoed, bekijk hier het overzicht met dekking per zorgverzekeraar.

Arts

Een verwijsbrief is niet nodig, maar het is raadzaam om bij medische klachten contact met uw arts op te nemen om ziektes uit te sluiten en/of de arts op de hoogte te brengen van de complementaire (voorgenomen) behandelingen.

Betaling

Om uw en mijn kosten te beperken, verzoek ik u de behandeling contant af te rekenen. U krijgt direct een rekening mee die u bij uw verzekeraar kunt indienen. Ook een digitale factuur is mogelijk.
Bij het niet verschijnen op de afgesproken tijd of het niet tijdig afzeggen, minimaal 24 uur van te voren, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Afspraak maken

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op via of via telefoon: 06 - 15243727, na 18:00 uur: 0487 532 110.